2020.05.29

Hozzávalók

Piskóta

  • 5 db tojás
  • 250 g túró
  • 2 ek. eritrit
  • Vanília aroma
  • 5 g sütőpor
  • 1 csipet só

Krém

  • 150 g mascarpone
  • 80 g görög joghurt
  • 50 g fagyasztott áfonya
  • 80 g eritrit

Piskótához szétválasztjuk a tojásokat, majd a sárgáját az eritrittel habosra kikeverjük, hozzáadjuk a túrót, az aromát és a sütőport és tovább keverjük.

Ha lágy a massza, hozzáadjuk a sóval felvert tojásfehérjét, óvatosan összekeverjük. Egy sütőpapíros tepsiben spatula segítségével elkenjük és 160 fokon 25 perc alatt készre sütjük.

A krémhez az áfonyát az erirtittel felfőzzük, majd ha kihűlt hozzáadjuk a mascarponét és a joghurtot és simára keverjük. Ha a piskóta is kihűlt, a krémet elkenjük rajta és feltekerjük.

Köszönjük Barbarának a szuper receptet! Ne habozzatok, készítsétek el Ti is ezt a mennyei piskótatekercset!

Töltsétek fel Instagramra a süteményeiteket és mindenképp jelöljétek meg raja a Szarvasi Mozzarellát is, hogy mi is lássuk a finomságaitokat!

Cimkefelhő
  • érdekes
  • desszert
  • pizza
  • recept
  • egészség
  • kommandó
  • mozzarella