Hozzávalók
Piskóta
- 5 db tojás
- 250 g túró
- 2 ek. eritrit
- Vanília aroma
- 5 g sütőpor
- 1 csipet só
Krém
- 150 g mascarpone
- 80 g görög joghurt
- 50 g fagyasztott áfonya
- 80 g eritrit
Piskótához szétválasztjuk a tojásokat, majd a sárgáját az eritrittel habosra kikeverjük, hozzáadjuk a túrót, az aromát és a sütőport és tovább keverjük.
Ha lágy a massza, hozzáadjuk a sóval felvert tojásfehérjét, óvatosan összekeverjük. Egy sütőpapíros tepsiben spatula segítségével elkenjük és 160 fokon 25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez az áfonyát az erirtittel felfőzzük, majd ha kihűlt hozzáadjuk a mascarponét és a joghurtot és simára keverjük. Ha a piskóta is kihűlt, a krémet elkenjük rajta és feltekerjük.
Köszönjük Barbarának a szuper receptet! Ne habozzatok, készítsétek el Ti is ezt a mennyei piskótatekercset!
Töltsétek fel Instagramra a süteményeiteket és mindenképp jelöljétek meg raja a Szarvasi Mozzarellát is, hogy mi is lássuk a finomságaitokat!