2019.05.15

Grill Mozzarella bemutató vacsora

Az új Grill Mozzarellák bevezetését, egy szuper hangulatú vacsorán is megünnepeltünk a Béterv Lakásétteremben.

2018.12.18

Az OTP Agrár reklámkampányának főszereplője a Szarvasi Mozzarella

Láttátok már az OTP Agrár új reklámfilmjét? A Szarvasi Mozzarella Kft. és Rohony Miklós ügyvezető is bemutatkozik benne.

2018.12.06

Megint megleptünk egy iskolát

Ismét bevetésen volt a Mozzarella Kommandó! Az idei utolsó akciónk a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában és Óvodában volt. Erről videót is láthattok:

2018.10.17

Örömmel támogatjuk a Szarvasi Birkózó Egyesületet

„Az egyik 9 éves gyerek egy versenyen azt mondta nekem, ő most nem csak magáért, hanem a Szarvasi Mozzarelláért is küzdeni fog. És ezüstérmes lett”

2018.10.05

Díjat nyert a laktózmentes mascarpone

A Szarvasi Mozzarella egyik húzóterméke, a Laktózmentes Mascarpone díjat nyert az első mentes élelmiszerek versenyén

2018.10.05

Díjazták a Szarvasi Mozzarella Laktózmentes Mascarponet

Az első Mentes-M díj versenyen, a sajtok alkategóriájának nyertese a Szarvasi Mozzarella Laktózmentes Mascarpone.

2018.08.15

Mozzerállával a kidolgozott izmokért?

Július utolsó hétvégéjén került sor az új Lupa Beachen a FitBalance Beach Body rendezvényére, amely a testépítők és sportszeretők körében hagyományosan az egyik legjobban várt verseny és rendezvény.

2018.06.27

SZIE Regatta 2018

A Szarvasi Mozzarella volt a VII. SZIE Regatta főtámogatója. A már nagy hagyományokkal rendelkező nyári vízisport rendezvény június 22. és 24. között a Holt-Körös szarvasi szakaszán zajlott.

2018.06.25

Családi nap a Szarvasi Mozzarellánál

Családi napot tartottunk június egyik napos szombatján. Igaz jött egy rövid zápor a mulatozó sokaságra, de ez sem akadályozott Bennünket abban, hogy estig együtt legyen a csapat.

2018.06.06

Szakmai konferencián jártunk

Sok szálon kötődünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségéhez (MDOSZ): most a Szövetség szakmai konferenciáján jártunk.

2018.06.01

A GYERE® Program záró rendezvényét támogattunk

A GYERE® – Gyermekek Egészsége Program a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) projektje, amely révén hazánk is csatlakozott a gyermekkori elhízást megelőző nemzetközi EPODE kezdeményezéshez.

2018.05.24

Kommandó a Szarvasi Mozzarellánál!

Idén tavasszal megalapítottuk a Mozzarella Kommandó különítményt! A bevetések és akciók célja, hogy a gyerekek figyelmét ráirányítsuk az egészséges táplálkozás fontosságára.

2018.04.17

Az első magyar, laktózmentes mozzarella a mi nevünkhöz köthető

Mivel a laktózérzékenység szinte népbetegségnek számít manapság, fontosnak tartottuk, hogy a speciális étrendet igénylő vásárlóinkat is ki tudjuk szolgálni.

2018.03.27

Csomagolásunkat egy szakmai zsűri is elismerte

A tavalyi évben Szeletelt Pizza Mozzarelláink csomagolása egy szuper megújuláson esett át, melyet a Szeletelt Laktózmentes Mozzarella megjelenése indokolt.

2018.03.21

Bisnode AAA minősítést kapott a Szarvasi Mozzarella

A Bisnode Európa legelterjedtebb cégminősítő szolgáltatása, mely egy szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja a vállalkozások pénzügyi stabilitását.

Cimkefelhő
  • érdekes
  • desszert
  • pizza
  • recept
  • egészség
  • kommandó
  • mozzarella