2018.08.22

Sajtkülönlegességek...van élet a mozzarellán túl?

Szinte érthetetlen miért alacsony a hazai felnőtt lakosság tej- és tejtermékfogyasztása, miközben csak sajtokból több száz féle közül válogathatunk. Talán pont a bőség zavara miatt nehezebb eligazodni e termékcsoport széles választéka között?

2018.08.15

Mozzerállával a kidolgozott izmokért?

Július utolsó hétvégéjén került sor az új Lupa Beachen a FitBalance Beach Body rendezvényére, amely a testépítők és sportszeretők körében hagyományosan az egyik legjobban várt verseny és rendezvény.

2018.07.17

Sajtos ötletek

Az ókori görögök úgy tartották, hogy a sajt az istenek ajándéka. Aphrodité istennő sajtot és édességet kínált Odüsszeusznak és társainak.

2018.07.04

Dorottya Életmód mennyei citromos ricotta szufléja

Alakbarát desszert, ami biztosan kielégíti az édesség utáni sóvárgásodat!

2018.07.03

Laktózmentes pohárkrém Pintér Alexa receptje szerint

Krémes, könnyed, bármilyen gyümölcs párosítható hozzá és percek alatt elkészül. A pohárkrém az egyik kedvenc desszertünk! Szerintünk Alexának is!

2018.06.26

Mozzarellás – karfiol ropogós Dorottya Életmód receptje szerint

Kecső Dorottyát sokan Dorottya Életmódként ismerhetitek az Instagramról. Rendszeres fogyasztója a termékeinknek, most egy szuper gyorsan elkészíthető, igazi alakbarát finomság receptjét osztotta meg velünk. Tökéletes nyári összejövetelekhez vagy az esti filmezéshez!

2018.06.06

„Sajtból van a hold…”

Ma még nincs olyan élelmiszer, szuperétel (superfood), amely minden tápanyagot megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazna, amire a szervezetnek szüksége van.

2018.06.06

Szakmai konferencián jártunk

Sok szálon kötődünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségéhez (MDOSZ): most a Szövetség szakmai konferenciáján jártunk.

2018.06.01

A GYERE® Program záró rendezvényét támogattunk

A GYERE® – Gyermekek Egészsége Program a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) projektje, amely révén hazánk is csatlakozott a gyermekkori elhízást megelőző nemzetközi EPODE kezdeményezéshez.

2018.05.24

A sajt helye az egészséges táplálkozásban

Az egészséges táplálkozás egyik mottója a változatosság. Ez érvényes az úgynevezett teljes értékű fehérjeforrásokra (húsok, húskészítmények, tej és tejtermékek, tojás, halak) is.

2018.05.24

Kommandó a Szarvasi Mozzarellánál!

Idén tavasszal megalapítottuk a Mozzarella Kommandó különítményt! A bevetések és akciók célja, hogy a gyerekek figyelmét ráirányítsuk az egészséges táplálkozás fontosságára.

2018.04.17

A laktózérzékenyek melyik csoportjába tartozol?

Elsődleges vagy másodlagos laktózérzékenynek számítasz? Ezt az intoleranciád kialakulása alapján szokás meghatározni.

2018.04.17

Bundás kenyér, ahogy az olaszok eszik

Gondoltad volna, hogy egy bundás kenyeret is fel lehet dobni valahogy? Készítsd el úgy, ahogy az olaszok szokták!

2018.04.17

Az első magyar, laktózmentes mozzarella a mi nevünkhöz köthető

Mivel a laktózérzékenység szinte népbetegségnek számít manapság, fontosnak tartottuk, hogy a speciális étrendet igénylő vásárlóinkat is ki tudjuk szolgálni.

2018.03.27

Csomagolásunkat egy szakmai zsűri is elismerte

A tavalyi évben Szeletelt Pizza Mozzarelláink csomagolása egy szuper megújuláson esett át, melyet a Szeletelt Laktózmentes Mozzarella megjelenése indokolt.

2018.03.21

Bisnode AAA minősítést kapott a Szarvasi Mozzarella

A Bisnode Európa legelterjedtebb cégminősítő szolgáltatása, mely egy szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja a vállalkozások pénzügyi stabilitását.

2018.03.16

Sokak nagy ellenfele, a laktóz

A laktóz, azaz tejcukor az emlősök tejének egy cukorkomponense. Az emberi testben a laktáz enzim a felelős a laktóz lebontásáért.

Cimkefelhő
  • érdekes
  • desszert
  • pizza
  • recept
  • egészség
  • kommandó
  • mozzarella